Wie ben ik?

Peter Vanderschueren
Peter Vanderschueren
Specialisaties:
  • -   Osteopathie
  • -   Pediatrische Osteopathie
  • -   Orthomoleculaire Fytotherapie
  • -   Levend bloed analyse (LBA)
 
Behandeling na afspraak:
0479/33 06 77
peter[at]spiritmountain.be
 
 
 
Contact
Stuur Peter Vanderschueren uw vraag of opmerking.

Peter Vanderschueren, behaalde in 1992 Masters of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met als specialisatie Sportrevalidatie aan de K.U. Leuven. Deze studies vormden een goede voorbereiding voor zijn opleiding tot Osteopaat DO. Hij behaalde in 1996 het doctoraatsdiploma in de Osteopathie aan het FICO te Antwerpen en startte een eigen praktijk in Waregem. De technieken en verdere verdieping in de CranioSacral Therapy leerde hij aan het Upledger Institute in Nederland en de VS. Hij behaalde het certificaat in de CranioSacral Therapy (CST-D) en Somato Emotional Release in 2003.

Naast opleidingen in de Orthomoleculaire Geneeswijzen, Fytotherapie, en Natuurgeneeskunde, koestert hij ook een grote interesse voor Ayurveda (oud-Indische geneeskunde) en de Chinese Geneeskunde. Deze kennis - die hij zich eigen maakte via congressen, seminaries, literatuur en uitwisseling met andere therapeuten - verweeft hij in zijn behandelmethoden.

De bewondering voor het menselijk lichaam met zijn biochemische en emotionele processen, is altijd weer terug te vinden in de vele lezingen en cursussen die hij geeft aan bedrijven, therapeuten en al wie interesse heeft in het boeiende thema ´gezond zijn en gezond blijven´.