U staat centraal en kan beroep doen op...
Een gevarieerd aanbod van therapieën binnen de eerstelijnszorg. Een holistische zorg op maat in een professionel kader, voor tijdens en na de behandeling. Gezondheidskuren, ontgiftingsrituelen en stressmanagement. Leerrijke cursussen, workshops en infoavonden rond alle aspecten van uw gezondheid. Begeleiding in persoonlijke ontwikkeling, meditatie, yoga en lichaamstraining.
Gezonde visie en missie ...

Spirit Mountain brengt therapeuten met uiteenlopende opleidingen binnen de preventieve en curatieve gezondheidszorg samen.

De diverse werkwijzen en de individuele aanpak van onze collega's bieden een ruim en professioneel draagvlak voor cliëntenzorg op maat. Deze unieke vorm samenwerking accentueert het holistische karakter van het centrum en maakt het mogelijk om vanuit verschillende hoeken oplossingen aan te bieden als het gaat over harmonie en gezondheid.

Regelmatig organiseren we intern overleg zodat we het werkterrein van onze collega's goed kennen en op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.

Wij staan open voor samenwerking met externe therapeuten, artsen of doorverwijzers indien dit voor onze cliënten/patiënten een meerwaarde kan betekenen.

Welkom !

Spirit Mountain Team

Osteopathie:

Zachte manuele behandelingsmethode met als doel de natuurlijke beweeglijkheid en zelfgenezingskracht van het lichaam te herstellen of te ondersteunen.

Gesprekstherapie:

Via gesprek en feedback vanuit de psychologische benadering en aansluitende technieken ondersteuning bieden om tot ware zelfexpressie te komen en levensvreugde te ervaren.

Griet Caudron
0479/448 572
griet[at]spiritmountain.be

Nutri-Energetics-System (NES):

NES is een methode om het kwantum energetisch lichaamsveld van de mens in kaart te zetten en bij te sturen waar nodig aan de hand van infoceuticals.

Voetreflexologie:

Zachte drukpuntmassage die de energiestroom in het lichaam onderhoudt of terug herstelt.

Voordrachten, workshops en seminaries:

Een rijk en gevarieerd aanbod van informatie, lessen en oefeningen om gezond en evenwichtig te leven vanuit een holistische visie.
Bekijk onze kalender.

Dieptemassage:

Een intensieve en diepgaande maar vooral helende massage die helpt het lichaam te ontgiften en tegelijk tot ontspanning te brengen.

Therapeutische massages:

Massages waarbij voornamelijk gewerkt wordt op het ongemak dat u op het moment van de intake ervaart.

Karl Vanwynsberghe
0479/317 709
karl[at]spiritmountain.be

Voedingsadvies en -begeleiding:

Advies, bijsturen, begeleiding en bewustwording van wat een gezonde basisvoeding is al naargelang uw constitutie en conditie.

Kuren:

Halve dag- of dagprogramma's en weekkuren om het lichaam te ontgiften op een veilige en natuurlijke manier.

down