Info / verkoop
Spirit Mountain Minerals peter[at]spiritmountain.be
Tel:   0479/33 06 77

Openingsuren winkel:
Enkel op afspraak


Mineralen en edelstenen

 

Op zoek naar een uniek mineraal of edelsteen als liefhebber, therapeut of collectioneur ? Werkmateriaal of decoratief stuk voor thuis, op kantoor of in de praktijk ?

In onze winkel bieden we u alles aan een correcte prijs en met de juiste kennis van zaken. Wenst u een stuk dat toevallig niet in ons divers aanbod zit, dan helpen we u graag in uw zoektocht.

Een glimp uit ons assortiment:

  • (Indische) amethist, bergkristal, zwarte toermalijn, rozenkwarts (hartjes, decoratieve bollen, punten en ruwe stukken), azuriet, malachiet, pyriet, gips, apophylliet, stilbiet...
  • Selenietlampen, kaarsenhoudertjes, knuffelstenen, decoratieve bollen, hangertjes, boeken, ...
  • Vind en volg ons op Facebook SPIRIT MOUNTAIN MINERALS en blijf op de hoogte nieuwe ladingen, collectors items en interessante promoties !

Spirit Mountain Minerals, Nachtegaallaan 4 - 8790 Waregem

Osteopathie:

Zachte manuele behandelingsmethode met als doel de natuurlijke beweeglijkheid en zelfgenezingskracht van het lichaam te herstellen of te ondersteunen.

Gesprekstherapie:

Via gesprek en feedback vanuit de psychologische benadering en aansluitende technieken ondersteuning bieden om tot ware zelfexpressie te komen en levensvreugde te ervaren.

Griet Caudron
0479/448 572
griet[at]spiritmountain.be

Nutri-Energetics-System (NES):

NES is een methode om het kwantum energetisch lichaamsveld van de mens in kaart te zetten en bij te sturen waar nodig aan de hand van infoceuticals.

Voetreflexologie:

Zachte drukpuntmassage die de energiestroom in het lichaam onderhoudt of terug herstelt.

Voordrachten, workshops en seminaries:

Een rijk en gevarieerd aanbod van informatie, lessen en oefeningen om gezond en evenwichtig te leven vanuit een holistische visie.
Bekijk onze kalender.

Dieptemassage:

Een intensieve en diepgaande maar vooral helende massage die helpt het lichaam te ontgiften en tegelijk tot ontspanning te brengen.

Therapeutische massages:

Massages waarbij voornamelijk gewerkt wordt op het ongemak dat u op het moment van de intake ervaart.

Karl Vanwynsberghe
0479/317 709
karl[at]spiritmountain.be

Voedingsadvies en -begeleiding:

Advies, bijsturen, begeleiding en bewustwording van wat een gezonde basisvoeding is al naargelang uw constitutie en conditie.

Kuren:

Halve dag- of dagprogramma's en weekkuren om het lichaam te ontgiften op een veilige en natuurlijke manier.

down