Info / prijzen
peter[at]spiritmountain.be
geschenkbon mogelijk /
tip voor bedrijvenGezondheidsprogramma's 

Als je goed en gezond in je vel zit, barst je vaak van energie. Maar soms staat het moderne en hectische leven, het vinden van een juiste aanpak voor een evenwichtig leefpatroon, je in de weg om het bruggetje te slaan naar een écht gezond leven!


Spirit Mountain Gezondheidsprogramma's

helpen je om op een eenvoudige en natuurlijke wijze gezond te blijven. Duurzaam afslanken, meer energie en een ontspannen leefwijze zijn het resultaat van de combinatie van relaxatie, verzorging, gericht ontgiften en het toepassen van voedings- en lifestyle tips.

Programma's duren in totaal 3,5 uur en omvatten een intakemoment, het programma 'Onthaasten en Herbronnen', 'Vitaliteit en Energie' of 'Bewust Gezond !', een pauzebreak en gezondheidsaanbevelingen.

Het Gezondheidsritueel is het programma op maat waar een persoonlijke begeleiding met aangepaste advies centraal staat.

ONTHAASTEN EN HERBRONNEN 

Heb je het gevoel dat alles te veel wordt, kleine lichamelijke ongemakken zoals hoofdpijn, gejaagdheid, verstoorde vertering, slapeloosheid en verminderde concentratie langzaam maar zeker je dagelijks leven binnensijpelen ? Dan is het hoog tijd om tijd te maken voor jezelf ! Even echt niet meer 'moeten'.. tot rust komen.. weer je balans vinden.

Intakegesprek
Relaxerende dieptemassage waardoor je terug contact maakt met je lichaam
Ayurvedische gelaatsontspanning met edelstenenmasker en minigelaatsverzorging brengt rust en kalmte in het vermoeide "denkhoofd"
Pauze met gezonde versnapering
Craniosacrale behandeling die diep ontspant en herbront op natuurlijke wijze
Afronding

VITALITEIT en ENERGIE 

Moe, lusteloos, of te weinig energie ? Hoe hou jij je energiepeil gezond in balans en weet je een evenwicht te bewaren tussen inspanning en ontspanning ? Dit programma is speciaal samengesteld om je energie op peil te brengen en te houden volgens je individuele constitutie.

Intakegesprek
Dieptemassage waarbij opgestapelde stress wordt losgemaakt
Lifestylegesprek en aanbevelingen volgens de Ayurvedische leer om energieker en vitaler in het leven te staan
Pauze met gezonde versnapering
Voetreflexology gericht op het stimuleren van de lichaamsfuncties
Afronding

BEWUST GEZOND! 

Zit je met algemene vragen rond voeding en ontgiften ? Verlang je naar een duidelijk antwoord wat bewust gezond zijn juist inhoudt ? Dan biedt dit programma de basis van je zoektocht. Je leert hoe je op een eenvoudige en evenwichtige manier natuurlijk gezond in het leven kan staan !

Intakegesprek
Lymfedrainage lichaam waarbij het natuurlijk ontgiftingsproces wordt gestimuleerd
Ioncleanse zuiverend voetbad en advies voeding en lifestyle
Pauze met gezonde versnapering
Traditionele Ayurvedische Oliemassage voor diepe ontspanning
Afronding

GEZONDHEIDSRITUEEL 

Wil je eindelijk écht verandering brengen in je leven, een nieuw leefpatroon ? Overtollige kilootjes blijven verleden tijd… je geest is helder en productief, je huid straalt, en je staat vreugdevol en positief in het leven !

Het Gezondheidsritueel is jouw programma op maat waar Ayurveda en Westerse inzichten je leren hoe je op eenvoudige wijze je lichaam beter begrijpt en onderhoudt om op een ontspannen en gezonde manier het leven te leiden dat je graag leidt.

Intakemoment en samenstelling gezondheidsritueel
Ontgiftingsprogramma
Pauze met gezonde versnapering
Persoonlijke coaching voeding en lifestyle
Relaxatiemoment
Afronding

Een handig mapje met advies en aanbevelingen en tips helpen je om thuis verder aan de slag te gaan.

Dit programma wordt sterk aanbevolen bij duurzaam afslanken, seizoenskuren of als voorbereiding op de gezondheidsreis KUREN IN INDIA.

Osteopathie:

Zachte manuele behandelingsmethode met als doel de natuurlijke beweeglijkheid en zelfgenezingskracht van het lichaam te herstellen of te ondersteunen.

Gesprekstherapie:

Via gesprek en feedback vanuit de psychologische benadering en aansluitende technieken ondersteuning bieden om tot ware zelfexpressie te komen en levensvreugde te ervaren.

Griet Caudron
0479/448 572
griet[at]spiritmountain.be

Nutri-Energetics-System (NES):

NES is een methode om het kwantum energetisch lichaamsveld van de mens in kaart te zetten en bij te sturen waar nodig aan de hand van infoceuticals.

Voetreflexologie:

Zachte drukpuntmassage die de energiestroom in het lichaam onderhoudt of terug herstelt.

Voordrachten, workshops en seminaries:

Een rijk en gevarieerd aanbod van informatie, lessen en oefeningen om gezond en evenwichtig te leven vanuit een holistische visie.
Bekijk onze kalender.

Dieptemassage:

Een intensieve en diepgaande maar vooral helende massage die helpt het lichaam te ontgiften en tegelijk tot ontspanning te brengen.

Therapeutische massages:

Massages waarbij voornamelijk gewerkt wordt op het ongemak dat u op het moment van de intake ervaart.

Karl Vanwynsberghe
0479/317 709
karl[at]spiritmountain.be

Voedingsadvies en -begeleiding:

Advies, bijsturen, begeleiding en bewustwording van wat een gezonde basisvoeding is al naargelang uw constitutie en conditie.

Kuren:

Halve dag- of dagprogramma's en weekkuren om het lichaam te ontgiften op een veilige en natuurlijke manier.

down